Wellness online - din guideline til wellness på nettet
  Wellness online  
  Privathospital  

Fascinationen for plastikkirurgi kan man spore helt tilbage til længe før Kristus fødsels. Fascinationen for dette fænomen er ikke blevet mindre de sidste årtier, tværtimod. Flere, kvinder såvel som mænd, vælger at få en plastikoperation. Dette gælder især indenfor den kosmetiske kirurgi, hvor man får ændret noget af skønhedsmæssige og ikke helbredsmæssige grunde. De mest populære kosmetiske plastikoperationer er især nye bryster, ansigtsløft, større bryster og halsløft. Hvis man derimod kigger på ikke sundhedsmæssige plastikoperationer, så er det sådan noget som fedmeoperation, brystoperation og brystreduktion, der bliver foretaget flest af.

Der er flere alternativer i forhold til at få nye bryster. Man kan fx vælge at få lavt et brystløft eller få silikonebryster, altså med silikoneimplantater. Man kan selvfølgelig vælge andre brystimplantater eller silikonebryster, fælles er dog at implantater giver større bryster, og at man derved har gennemgået en brystforstørrelse - hos privathospitaler kan du også få blokadebehandling , fedtknuder , Diskusprolabs eller andre behandlinger

Investering i obligationer
En obligation er et gældsbreve, som bruges til investeringer. En obligation er faktisk et lån til den, som udsteder obligationen. For dette lån betaler udstederen dig i renter. Der findes nogle forskellige former for obligationer, fx statsobligationer, realkreditobligation og virksomhedsobligationer. Forskellen på disse er, som det ligger i navnet, hvem der udsteder dem. Derudover kan man også sige, at statsobligationer er mere stabile end virksomhedsobligationer, og derfor er risikoen ved disse også lavere.

Det er meget forskelligt, hvilken type obligationer folk investerer i, da det afhænger af ens økonomi, og om man er mere til den helt sikre vej eller godt tør satse en smule. Der er derfor også vigtigt at snakke sammen med en professionel rådgiver som koncenton inden man investerer, da man på den måde sikre sig den bedst mulige investering.


Investeringsforeninger
Investeringsforeninger er foreninger, som bringer investorer sammen om et fælles investeringsprojekt. Der findes forskellige typer af investeringsforeninger, så man kan finde en der passer til ens behov. Man taler blandt andet om kontoførende og certifikatudstedende foreninger som f.eks. obton. Kontoførende tager oftest ikke investeringer fra privatpersoner, da systemet er lidt specielt. De udsteder nemlig ikke omsættelige beviser til investorerne, men administrere derimod medlemmernes penge som indskud.

Ved de certifikatudstedende foreninger taler man om to slags. Den akkumulerende og den udloddende. Ved den akkumulerende er de ikke forpligtet til at betale et minimum af afkastet i foreningen, men det er de derimod ved den udloddende.

Det gode ved investeringsforeninger er blandt andet, at man ikke behøver at sætte mange penge på spil for at få et afkast. Derudover er det også en meget professionel investering, som er under offentlig kontrol, og derved ret sikker. Hvilken type investeringsforening man vælger afhænger af ens økonomiske situation, og hvilke forventninger man har til investeringerne